2002-05-07 18:28:48

okej. jag har insett att jag måste skriva ner allt som händer här annars blir jag galen. det är numera min förklaring till denna dagboks existens.

jag inledde dagen med att tandläkarbesök. för de som inte vet bor jag i en håla vid namn ringarum. tandläkaren är ca 2 mil bort, i söderköping. där fick jag reda på att jag sträckt min käkmuskel o måste göra käkgymnastik varje morgon innan jag får äta frukost. jag skämtar inte.

sen åkte jag ytterligare 2 mil, nämligen till norrköping där jag typ ”bor”. eller nått. så gick jag på 2 lektioner i skolan sen slutade jag för dagen. då satt jag på annars o rökte, spelade kort o skrev dikter i ca 2 timmar. sen gick jag förbi vaxkupan o pratade lite med oskar.

nästa anhallt: min psykolog. där diskuterade vi min psykiska ohälsa o hon höll med om att min medicin gör mej till något man kan likna med manodepressiv. vi bestämde att jag ska börja skriva ner allt jag ältar. jag kommer alltså få gå runt med en bok o skriva oavbrutet. haha. så fick jag träffa jourhavande sjuksköterska o vi kom fram till att jag ska halvera min dos medicin o mår jag inte bättre sen så får jag sluta äta den. de erbjöd mej oxå sömntabletter, men nej tack.

nu lyssnar jag på honey is cool o funderar på en cigarett.

adjö

ps. jag är besatt av skrållan. ds.