2002-05-18 14:08:29

jag är helt tom i huvudet o mår trött. planerar att bara läsa en massa inger edelfeldt hela dagen. hon är förmodligen sveriges bästa. kanske jordens. universum vill jag inte uttala mej om.

fan. jag vill ha nånting som inte är så skört.

stallet på måndag. håller på att längta ihjäl mej. just nu går jag bara o planerar hur man får tag i en miljon lätt o smärtfritt. vill så gärna ha en egen häst. helst en skrållan.

för tillfället kan jag inte skriva dikter. det är otroligt frustrerande. men jag är liksom så tom. men ung nt har tydligen publicerat dikter av mej nu. men det är nått fel på den sidan så jag lyckas inte kolla upp det.

imorn fyller mormor år. då blir det släktkalas=helvetet. min faster kristina fyller oxå år. detta känns ju hemskt att skriva, men jag skulle mycket hellre umgås med henne. men icke.

fan. jag känner mej splittrad. o jag vill verkligen skriva några dikter. o jag vill verkligen ha en egen häst. o jag vill sluta behöva oroa mej o idissla…jag vill kunna få känna mej lite trygg, få slappna av, känna att allt ordnar sej. ha en hand i min som jag känner aldrig kommer släppa taget. det bästa är väl om jag kunde vara min egen trygghet. men riktigt så lätt är det inte. jag är beroende av andra. beroende av bekreftelse. beroende av att få bli omhändertagen…