2002-11-11 21:25:56

oki. helgen va mest pissig. söndag kväll blev bra efter att ha suttit i pappas källare o lyssnat på över trettio-åriga inspelningar av hans band, san discon, på såna där rullband. de va jättebra. jag blev stolt. min pappa är liksom så duktig. han är musikalisk o han målar o fotar o skrev dikter när han va yngre.

sen så har det blivit klart att stina o jag fick vår APU plats på bråta stallet. så vi va där igår o fick våra underskrifter o pratade lite med de ansvariga där. jag blev helt skuttig o nostalgisk o ville bara börja jobba med en gång. så nu har jag bestämt mej. jag ska fasiken utbilda mej till ridlärare. sen ska jag starta en liten ridskola på landet. (alltså måste jag gifta mej rikt.)

på fredag spelar heart (attacking) i karlstad! det betyder att på torsdag drar jag till sthlm så erik o jag kan repa o så. fan va härligt att det äntligen händer något bra.

men ja jag dör på min hjärna som hittar på små spratt o tex inte låter mej sova…love don’t stop no war don’t stop no cancer it stops my heart.