2003-04-17 20:30:41

igår va jag i stan. besökte lucky 7 o köpte ring till min underläpp. ringen är helt gigantisk (som ett träd) o nu gör det ont oxå. men jag ger mej inte. jag VILL ha ring, så då ska jag banne mej ha det oxå. sen fikade jag med lillerik. det va trevligt, men lite konstigt. (nu vet jag vem hans nya flickvän är. han träffade henne efter mej. så jag såg henne. det var ingen trevlig upplevelse. jag önskar dem all olycka. jag är hemsk.)

idag har inte vi haft nån el mellan 07.30-14.00. det betyder hemskt. jag gick upp vid halv tio o åt lite youghurt (jag äter ALLTID gröt). sen hade jag så tråkigt att jag gick o la mej o sov lite till. vaknade halv två. så jag har inte fått så mycket gjort idag. har i alla fall fått en till hylla till min bokhylla, så den är jättefin nu. nu får jag plats med alla mina skivor. tack pappa!

imorn ska ellinor o jag gå ut. trevligt att träffa ellinor, trevligt med vin. men framförallt = jag måste fixa ett hångel. eftersom jag så gärna vill det kommer jag säkerligen misslyckas. för alltid om man verkligen vill något får man det inte. o jag nöjer mej ju inte med vad som helst, jag vill att det ska va på riktigt. jag vill bli kär o jag vill vara tillsammans o ha hela kittet. jag tror att jag håller på att bli vuxen för aldrig förr har jag velat ha ett förhållande o inte bara hångla runt så mycket som jag vill nu.

jag har fastnat, för camp molloy. skitbra! just nu hejar jag på gröna laget. de där brudarna är helt bäst!