2003-04-23 23:08:57

varje gång när jag skrivit något riktigt personligt här får jag ångest efteråt. jag borde inte skriva allt jag skriver. men ändå fortsätter jag göra det o jag raderar aldrig inlägg.

det här är dagboksinlägg nr 839. alltså finns det väldigt gått om en massa patetiska inlägg. för varför blir det alltid så patetiskt? när jag läser efteråt känns det bara så sjukt.

hahahahahahahahahahahahaha.

det är varmt ute. gräset börjar bli grönt. (det är nåt speciellt med våren ändå.)

det enda jobbiga är att jag är så trött hela tiden. det är jobbigt att inte ha kraft så det räcker till. känner ingen lust för att direkt göra nåt. vill helst ligga o halvsova på soffan.

men just nu är jag sugen på att ligga på soffan tillsammans med någon. bara slacka. ligga o prata. dricka öl, men jag dricker inte öl, så typ cider, o bli lite småfull o äta chips o kanske hångla.

imorn ska feministgruppen på skolan (bland annat jag alltså) visa film. if these walls could talk 2. det ska bli skoj. efter det ska jag trycka zine o så måste jag köpa ny spirulina. dessa äckliga alger som jag måste äta för att inte bli undernärd. nu har jag även lovat mamma att typ kolla mina blodvärden o så. ta reda på hur jag ligger till. piss.

måste bara tillägga att jag sitter här i enbart långkalsonger o t-shirt med blött hår. har precis kommit hem från ridningen. är lite mör i kroppen. o trött. (som vanligt.) nu ska jag sova.