2003-05-15 09:25:18

i måndags blev jag av med mitt uttagskort. slog fel kod tre ggr i rad. detta är andra gången det händer sen i januari…nu får jag inte något nytt sånt kort, utan något annat avgiftsbelagt.

skåne o svalöv va bra, vackert o kul. kom dit måndag kväll. stina o jag tränade på att prata skånska på vägen ner. vårat hotell kändes som en kornsing av hotellet i ”sånt är livet” och ”fawlty towers”. tisdag morgon började stina sitt inträdesprov på fridhem. mamma o jag tillbringade dagen med att köra runt i skåne. jag körde, det tredje landskapet jag kört bil i. sen hämtade mamma o jag stina o ostro kl 4 o så åkte vi hemmåt. stina o jag sjöng tomas ledin-hits för att fördriva tiden.

igår fick jag veta att stina kom in! 150 sökande till 16 platser o min syster är nu en av de 16. jag är så stolt över henne! men nu har jag panik för hur ska det gå för mej. jag vet ännu inte om jag kommer in…

igår fikade jag med lillerik. det kändes konstigt. sen åkte jag till stallet o red lektion två timmar.

idag o imorgon har jag mer än fullt upp. jag förstår inte hur jag ska orka. de sista skolgrejerna plus arbete plus prövningsmöte plus stallet plus teater. helgen kommer heller knappast att bli lung o avslappnad, ska städa, klippa gräset o åka till mormor. så vill jag ju hinna med att gå ut på lördag…jag ser fram emot nästa vecka. den blir förhoppningsvis rätt lugn, iaf kul.