2003-07-21 22:29:19

den här värmen tar död på mig. men jag måste säga att jag klarar den med hyfsad stil. (förutom svett. haha.) idag hade jag kort klänning i stan och sen hemma/stranden ett par minimala shorts. självklart med assnygga tillbehör. hahahaha. men pappa och jag gick i skogen och plockade svamp och sen åkte vi och badade och jag tog alla med häpnad. hade vita knästrumpor och mina små vita shorts med blå kantband (som jag har haft på ett par heart (attacking) spelningar) och vitt linne… läckert. hahahahahaha.

idag har jag bytt till ring i underläppen. än har jag inte fått ont. men det kommer väl. men jag trivs i ring.

idag har mamma och jag köpt gardiner till mig. svarta. hon i affären trodde nog att jag va helt dum i huvudet som ville ha svarta gardiner. hon verkade försöka få mig att köpa något annat.

fan va jag är så pissigt trött på att må som jag gör. antingen är jag lite små manisk och känner att jag inte är mig själv. annars är jag bara halvdöd och vill bara ligga i sängen med hög musik.

onsdag den 13 augusti börjar mitt nya liv.