2003-10-13 22:54:28

nu är det måndag och jag borde vara sysselsatt med att plugga. men icke. kom hem vid sju-tiden från jens. har haft en fin helg. nu har man äntligen sett sagan om de två tornen. och så har jag återupptäckt enya. hon är ju typ helt bäst. framförallt kombinerat med mys med jens… men jag ville inte alls åka hem. skulle lätt kunna stanna hur länge som helst typ. mest bara för att JENS ÄR VÄRLDENS FINASTE! men nu är man tillbaka i nkpg-verkligheten med pluggande och för lite pengar. men iaf så går det bra med mitt körkortskrångel och på söndag spelar heart (attacking) på made at home på arbetets museum. och ett stort plus är att jag kan bada badkar och se på tv samtidigt.

Sideburns and soul, Dylan said more with a cockedeyebrow and smirk than with words. You testpeople and it takes time to trust, with goodreason! Raised in hotels by nannies, you’velived the life of a vagabond.
Weary and jaded, you found love over and over…itwas just hard to believe that it was real.You’re golden and it’s not just from the stuffin your bank account.
Which Original 90210 Character are You? brought to you by Quizilla