2004-03-18 23:20:53

jaha. jag gick ut själv igår. det var intressant. förfest med vänner och sex and the city och jag skålade med erik per telefon. det var varmt ute så jag lyxade med skinnjacka. då är det vår om något! ute va väl lite sisådär. kul med lilleriks band. de är bra och han är cool. känns dock apmysko att stå och kolla på sitt ex så. hm. jag vet inte. konstigt att förstå. det känns så avlägset. men jag gick hem tidigt och terroriserade jens. jag vill inte vara en sån fd flickvän som ringer mitt i natten och gråter.

idag har varit toppendag. det är vår! har uträttat små ärenden på stan. legat i sängen och pluggat. sen åkte jag till stallet och red. nu har bea varit här och färgat mitt hår och spelat tv-spel.

jag är supersuperpepp på lördag!

jag har väl alltid vetat det men det var först idag som jag verkligen insåg det: mina höftben. bara man nuddar dom blir jag lite igång. om man kanske kramar mig och låter händerna ligga kvar på mina höfter blir jag ännu mer. om man sen vill göra det på riktigt kan man ta i lite hårt alternativt trycka mig mot marken med händerna hårt på höftbenen… gah. shit.