2004-04-07 18:45:52

WOOOHAAA STINA OCH JAG KLARADE SUPER MARIO 3! och vi var som mest uppe i 92 liv. fan, jag börjar bli bra på det här.

”Ty hon skulle aldrig komma igen, han kände det, och hans enda lisa var att ytterligare sarga sig genom att i inbillningen draga upp konturerna till allt som kunnat vara och icke var. Han riktigt njöt av att pina sig med alla möjligheter och fördjupade sig i en bottenlös tomhet, under begäret att få känna den i hela dess utsträckning.
– Aldrig, aldrig! upprepade han, och för varje gång kändes det som om hjärtat ville brista. Kunde man icke dö av det… dö av det!”
victoria benedictsson är kung!!!

i don’t know
why i
still feel this way
but i do
i’m such a störd jävla idiot
varför kan jag inte bara glömma, istället vill jag bara ha dig här. hänga hos mig, spela tv-spel, du lagar maten och jag diskar, och hemskt gärna lite sex. det behöver inte vara mer än så… men vad ska det krävas för att glömma? desperata försök. och ska jag nu kanske kanske våga ta det steget, fråga den söta om han vill fika?

det är pissigt väder, gråmulet med regn. jag äter tortellini och hela min lägenhet stinker gammal cigarett. jag har postat alla ansökningarna nu, sex stycken folkhögskolor blev det. inga universitet förutom linköpings. jag vill ändå inte flytta härifrån.

LOVE WILL DESTROY US IN THE END