2004-04-13 19:12:45

jag förstår inte hur jag kunnat vara så blind. jag äcklas över hela din existens. det kan inte kännas fint någonstans längre. (jag kan inte äta mår bara illa.)

blir man avtrubbad med tiden? jag upplever det alltid som om jag känner mer, men det blir lättare att komma över trots det. det är faktiskt inga problem att komma över dig. det va väl jobbigt i två veckor. men jag är hellre utan dig.

inatt mådde jag uselt. lyckades få några timmars sömn iaf. idag har jag hälsat på på mitt blivande sommarjobb. det blir nog kanon (första gången jag är positiv inför ett jobb). det är mer än vår här och drottninggatan luktar inte sverige utan medelhavsland och jag vill inte sitta instäng i min lägenhet. jag vill träffa folk och spankulera runt i solen. gärna äta glass och pussas. men det är ju kört för den/dom jag skulle kunna tänka mig att göra det med vill inte och tvärtom.

jag är usel på att plugga, det är besvisat nu. jag gör allt annat än att plugga. idag har jag till och med skrivit ihop intagningsprovet till skurup.

fan jag vill spela tv-spel med bea. det va så kul igår. bäst var: ”hoppas du fick lite kuk igår i alla fall” och ”jag fick megakuk igår”. hahahahahahahahahahaha jag har den bästa humorn.