… 2004-10-06 19:33:18

min mamma är min idol. hur klyschigt det än låter så är det sant. när jag blir stor ska jag definitivt bli som min mamma. jag ska ha en stor boksamling, bo på landet, göra saker jag tycker om och inte vara beroende av någon man.

min pappa är däremot en mes i mina ögon just nu. han borde slänga ut subban han bor med och inte vara rädd för att göra saker som hon inte gillar.

den vackra hösten ska njutas med cat power i öronen. varje dag liknar en saga. att jag är själv kanske 19 timmar per dygn gör ingenting. just nu njuter jag av min ensamhet. det får mig att inte vara rädd för framtiden, om jag hamnar själv på en liten skola mitt ute i ingenting så känns det bara befriande.

men annars så sökes nya vänner, bekanta, polare, kompisar för fika på cafe eller supa på klubb. för snart finns det inte en vän kvar i den här staden.

jag sover dåligt på nätterna och det känns som varje sekund av sömnen bara består av hektiska drömmar och jag har inte tid på dagen att göra allt jag vill. men ändå är det en vacker höst och jag jag mår förvånansvärt bra. jag bara saknar cigaretterna.

imorgon ska jag ut och supa med de få vänner som finns kvar i staden. det ska bli befriande. helgen ska tillbringas med henrik på landet där vi ska vara kattvakt. det blår nog ännu mer befriande.