måndag 2008-05-12 13:08:00

här kommer lite siffror skrivna med bokstäver:

i fredags den nionde maj grillade jag för första gången för året. det var vid havet och det var solnedgång och svanar. det var champinjoner, haloumi, paprika och annat mycket ätbart.

i lördags den tionde maj tog jag mitt första dopp för året, utanför badrum och badkar. havet var kallt, henrik talade om tretton grader och uppgiften stärks av att jag hörde en liten flicka som frågade sin mamma om det var tretton minusgrader.

i nu fyra veckor har jag sysslat med en ny vana, kallad springning eller joggning. det började lite lätt med en tanke om en gång i veckan men har redan utvecklats till två gånger i veckan. tanken är att det ska resultera i ett längre liv, ett hälsosammare liv, ett gladare liv och förmåga att klättra lite bättre i ågelsjön i sommar.