onsdag 2006-07-12 15:41:23

det finns ingenting att göra på jobbet, jag surfar som aldrig förr. egentligen är det skönt för jag är så trött. ska bara lägga mig på soffan och äta en massa och slökolla på tv när jag kommer hem, ah vad skönt det ska bli.

jag säger hem om henriks föräldrars lägenhet, lite skumt att det har blivit så, men är man bostadslös så är man. det är bra att vara bostadslös, billigt, men jag ser fram emot att bo med henrik på riktigt i malmö i augusti och framåt. inte bara det här, dessutom är det trist att henrik jobbar till klockan åtta om kvällarna.

jag och pappa var och red på min chefs hästgård igårkväll. det var första gången pappa red, jag ska banne mig få honom att börja. pappa red kanske bara fem-tio minuter i en paddock och sedan red jag ut med familjens dotter. det var härligt, jag behöver verkligen få rida, hoppas att det blir någon mer gång under sommaren.

igår var henrik med sitt jobb på utflykt. han köpte en polkagrisstång till mig, den hette kärleksstång med passionssmak. han är så söt min pojkvän, världens sötaste.