2001-02-10 21:11:59

det gör så jävla ont. önskar jag inte kände. hatar honom för att han får mej att känna så här. undrar ifall han ens vet?…allt är en sån misär. inte ens sprit. vill bara supa sönder mej. supa sönder känslorna. FY FAN FÖR ALLT JAG VILL INTE MER. jag bryr mej inte att ni läser detta. om det nu är nån som bryr sej om att läsa min dagbok över huvud taget. hur fan ska jag veta. iallafall. jag bryr mej inte ni kan ju få veta allt. jag är bara nån jävla smuts man kan glo på o håna. man kan skratta åt mej för att jag är en sån idiot. jag vet. jag tycker oxå jag är en idiot. ni kan nog inte tycka om mej men det är lugnt jag kan inte heller tycka om mej…

jag önskar du kunde få känna så här. önskar du kunde få ha det så här ont inuti som jag. ooohhh jag hatar dej!!! jag hatar dej för att jag känner så här o att du får mej att må så här!!! om du bara visste…undrar ifall du vet???