2001-02-14 14:02:55

jaha ja. idag är det alla hjärtans dag. har i stort sett inte märkt så mycket av det. förutom att endel människor går runt med rosor o ser lite skrytiga ut. liksom ”oh jag är omtyckt”…bryr mej inte. iallafall inte så mycket.

inatt kunde jag inte sova. inte så ovanligt. jag ringde till erik o prata ett tag. så rökte jag i köket (mamma & stina sov ju) o lyssnade på the sad witch med hefner. en underskattad låt. jag hade skutt i benen o hoppade runt lite i köket. tihi.

imorse när jag stod utanför skolan o rökte o lyssnade på smashing pumpkins i min freestyle så kände jag bara YEAY JAG LEVER. där är rätt ok att leva ibland. idag är nog en sån dag. jag kan le utan att det är ett falskt leende. ah oh. hoppas denna känsla stannar kvar. ett tag åtminstone. nu ska jag strax ha franska. sen annars.