2001-02-25 12:07:25

jag hatar allt. jag vill faktiskt inte leva längre. när jag gick till bussen inatt tänkte jag nästan hoppas ut framför en bil. men tydligen va det inte ödet att det skulle bli så. sen på bussen va jag jätteyr o trodde jag skulle spy. jag ville gråta men det gick inte. på vägen hem från bussen gick det däremot. jag grät o skrek. sen när jag kom hem skärde jag mej. gud så skönt. jag brukar inte skära mej nu för tiden det va mera förr för 1-1 o ett halv år sen. men igår va jag tvungen.

jaha varför skriver jag det här. jag vet inte jag bryr mej inte…idag tänker jag inte göra nått jag orkar inte gå ut jag orkar inte träffa en viss person jag orkar inte utsätta mej för det. love hurts. ah va fan jag vet inte vad jag skriver jag flummar bara känns det som jag har ju inte ens nåt vettigt att skriva. jo förresten. varför är alla så dumma i huvet varför gör alla en så illa. ska livet va så här? ingen bryr sej. alla bara utnyttjar o sårar. DET GÖR SÅ JÄVLA ONT SKA DET VA SÅ HÄR RESTEN AV LIVET SÅ ORKAR JAG INTE!!!!!