2001-05-06 12:01:38

detta dagboks inlägg ska handla om ERIK. för han är bästa sönosen nånsin & det finns ingen som är så bra som han. bara så ni vet…va hos erik igår o det va så trevlans som alltid. vi repade en smula med vårat band HEART ATTACK. det var våran första repning. (vi har ju haft en spelning på en toa på kammaren iofs.) så pratade vi massa o ältade våra kärleks problem. det ska man göra med erik…vi såg på c/o segemyhr avsnitt om kärlekens rävar. hu. sen läste erik högt för mej o tog hand om mej som en pappa ska göra. o lyssnade på musik såklart vi gjorde. sen sov jag över för jag orkade inte åka hem o det va läskigt ute…det va min lördag kväll…erik ska flytta. inte nu. men snart. när han ska iväg o plugga i höst. *snyft* jag kommer inte klara mej utan min erik för ingen annan är som han.