2001-06-01 10:40:38

erik är min vän. jag skulle inte kunna leva utan han. igår kväll va jag ledsen det vart som en attack bara tårar tårar o allt gjorde ont. dö. ja. det ville jag nästan. meningslöshet o smärta är vad mitt liv består av. vill ha kärlek. iaf. erik o jag pratade i telefon sent o länge. satt i köket o rökte en cigg jag snott av mamma. erik jag älskar dej! faktiskt vet du det? [jag sa det till dej en gång när jag va full. jag menade det. oh ja.] du får räddar mej hela tiden o får mej att orka. om du visste hur bra o fin du är!

pappa sa till mej imorse att jag ser förskräcklig ut. tack va kul. man mår ju så mycket bättre när folk säger så snälla saker. va nära att börja gråta. hur fan ska jag kunna tycka om mej själv när min egen pappa säger så? det är ju inte bara han som gör det heller…