2001-07-29 13:05:59

då va man hemma från benno. död typ. men det va prima. alla kompisar o alla nya kompisar o all dans dans dans o allt vin. o härjet sen. mitt porrande med erik o camilla är nog känt nu. likaså mina 10 hångel o sex på toagolvet. haha. jag badade naken med någon ny varje kväll. sen fotade flickan i my favourite erik o mej när vi dansade.

banden va oxå bra tyvärr va jag en smula onykter. eh. på många av banden. så. men nixon o trembling blue stars vinner nog. fosca o free loan investments ligger även bra till.

jag har bara trosor på mej o äter chips. uh. ska bada o tvätta kläder o allt snart.

vet ni att jag är asbra på att ställa till det?

längtar till emmaboda men samtidigt är jag livrädd. men det ska nog bli prima-super-bra.

eriks o mitt pretend fuck va en höjdare. o när han sa ”lisa dina bröst är överallt” ”jag har ont i huvet jag vill sova nu”…sen trodde kim att vi knullade på riktigt. haha. nej erik är en sån man kramar när man fryser, tar hand om när han är ledsen [eller porrar sig med o dansar disco] o viskar i hans öra att vi borde bli kära i varandra. jag älskar min erik. vi fick bara en enda kund till våran själavård. det va lite illa tycker jag.

emmaboda ska jag bo med kati. så då får hon o jag ha pretend fuck.