2003-07-26 17:33:56

jag är så sjukt bakfull håller på att dö. mår pissilla och är nära att kräkas lite då och då. kan inte ens röka. det var värst imorse när jag vaknade hos pontus. men av nån anledning va det jätteskönt att åka buss hem. satt där halvdöd och skitdräggig och lyssnade på bästa musiken jättehögt. skönt bortdomnad. men igår va sjukt och vi satt i strömparken och jag måste ha varit riktigt packad och jag tafsade på folk och jag minns inte hur många jag hånglade med. sex st tror jag. jag har myggbett och blåmärken överallt och mina kära läpp är öm vilket inte är konstigt med tanke på hånglandet. första gången jag hånglade med ring i läppen. men jag va dum i huvudet igår och jag förstår inte varför – men hey sån är jag. vart lite fel och jag bara tänkte på dej.

gissa vad jag ska göra ikväll? haha supa igen. jag kommer säkert kräkas efter första klunken.

om någon som raggade på mej skulle köra samma grej som clarence i true romance skulle jag falla stenhårt. jag tror för övrigt att det kan vara en av mina absoluta favoritfilmer. jag kan se den hur många ggr som helst. men nu ska jag svara på hans frågor:
vad jobbar du med? inte jobbar utan pluggar
var kommer du ifrån? ringarum hahaha
vad är din favoritfärg? svart vit röd
vem är din favoritfilmstjärna? chloë sevigny och ewan mcgregor (men jag är piss på att stava)
vilken musik gillar du? lite småblandat inom pop/rock/elektro/riot grrrl och annat
vad tänder du på? personlighet och charm
vad tänder du inte på? jag vet inte, det är nog mycket. men mest handlar det nog om vad som är min ”smak”. men om man är riktigt frustrerad funkar det mesta. hahahahaha.
och den viktiga frågan, har du någon kille? ”fråga mej om det lite senare”