90 DAGARS FESTIVAL

Jag måste stjäla en dag här och en dag där för att bara ligga i sängen med en bok och en ben&jerrys ibland, för varje gång när måndagen kommer skulle jag behöva en extra helg för att vila upp mig från helgen, men då är det dags att skriva roman igen. Det är en balansgång mellan vardag och storstadsäventyr som på riktigt inte är helt lätt alla gånger. Det är ett lyxproblem. Det är ett problem jag kommer sakna nåt så innerligt längre fram. Jag förstår det.  Men att kombinera duktig skrivarvardag där jag går upp i hyfsad tid på morgonen och stämplar in på Outpost för att fördjupa mig i romanen, att kombinera det med kvällarna och helgerna, att kombinera det med New York, staden som aldrig sover, staden med oändligt antal drinkar, restauranger, människor, stadsdelar, museer, gathörn, barer, konserter, caféer, hus, karaokelåtar, ekorrar, träd som börjar höstfärgas. Det är underbart. Men svårt. Att tvätta trosor sen, det är inte att tala om.