ATT VARA SÄLLSYNT

Sällsynta biverkningar (förekommer hos 1-10 personer av 10 000):
– överkänslig hud
– hudutslag
– urtikaria (nässelutslag)
– exantem (sjukdomar med hudutslag och hudrodnad)

Tack så mycket för att jag fick vara sällsynt, men smakar det så kostar det, och nu räcker det för den här gången, jag orkar inte stå med händerna i frysen längre.

Sen lite om det här med att ha lätt för att börja gråta. När man ringer vårdcentralen: Mkt bra. Leder oftare till att man får träffa läkare då, i jämförelse med de gånger då man ringer och inte gråter och inte får träffa nån. När man är på apoteket: Mindre bra, det blir bara dålig stämning och man måste gå därifrån och gråta vid sin cykel istället. Sen kan jag ju önska att apoteket inte säger att jag kommer att förstöra min bebis om jag äter medicinen som läkare föreskrivit, men det är ju upp till mig. Armarna i kors, huvudet på sned.