mandag 2007-10-01 17:56:27

det fick bli medicin for vara ogon. droppar och kram med antibiotika och cortison. nu ar vi seende igen.

fast jag lyckades snabbt att bli sjuk, i lordags var jag sangliggande med en dalig mage. det ar fantastiskt hur utmattad man kan bli nar magen fatt i sig nagot daligt. och det stor mig alltid att jag inte vet vad det beror pa. och det ar jobbigt nar strommen gar och flakten star stilla i flera timmar och man ligger i det tranga lilla hotellrummet. men sa fort man blir frisk blir man pa sa mycket battre humor!

nu har vi hunnit gora pushkar. det ar en helig stad runt en helig sjo. eftersom har ar heligt ater man enbart vegetarisk mat. man far inte visa nagra kanslor offentligt, henrik och jag far inte halla varandra i hand. och nar man ar nara den lilla sjon maste man ta av sig barfota.

det gar att tillagga att har ar valdigt charmigt och lugnt. vi har idag ridit kamel i tre timmar ut pa landsbydgen som ar lite halvoken, var guide pratade i princip inte engelska men han sjong en liten stump nar vi travade med kamelerna.

det gar aven att tillagga att i princip allt vatten smakar klor har. jag ar kinkig och letar alltsa darfor hela tiden efter mitt favoritvatten, bisleri, det innehaller aven mineraler.

jag kan ocksa rapportera att jag haft en liten framtidskris, en sadan nar man undrar vad det egentligen ska bli av en. den kursen jag hade tankt lasa pa universitetet till varen visade sig inte ga. men efter att ha varit i kontakt med studievagledare sa har jag fatt veta att de bara andrat om saker, sa kursen ska ga. jag som faktiskt hade stallt in mig pa att bo ett tag extra hemma hos mamma medan jag letade fram en bra lagenhet i malmo till henrik och mig, och sedan ta ett halvtidsjobb och skriva en massa. men nu kanske det blir att plugga anda.