måndag 2013-10-14 14:43:15

jaha. som trettioåring debuterar jag med öroninflammation. en rejäl öroninflammation. dubbel dos penicillin. första återbesöket inplanerat imorgon. med detta har jag jobbat hela helgen, trots att jag inte hörde något på ena örat. med detta var jag ute och sprang 9 km efter jobbet i lördags, trots att jag hade ont i örat, men vadå jag kortade ju ner rundan och tog inte 12 km som jag egentligen ville. med detta gick jag till jobbet imorse. för så gör en duktig flicka. jag vet inte hur många gånger läkaren frågade mig hur jag mådde egentligen. bra, svarade jag varje gång, lite darrig bara men det trodde jag mest var för att jag inte sovit ordentligt inatt utan legat vaken och gråtit eftersom det gjorde så ont i örat, och henrik ville ju skjutsa mig till akuten, men det var väl bara en vaxpropp sa alla, och jag har inte tid att vara sjuk. en duktig flicka har inte tid att vara sjuk. en duktig flicka biter ihop och kör på. en duktig flicka har bokhandelsjobb och skrivpedagogjobb och en roman att skriva. aaaahhh när ska jag sluta vara en duktig flicka!? nu tänker jag fan baka kladdkaka, trots att det är måndag, och jag kommer inte lämna soffan därefter.