onsdag 2009-12-16 20:28:11

jag skriver mitt namn lisa zetterdahl så att det ska leda hit om man googlar. så kan jag berätta att hemsidan skrotar på http://hem.passagen.se/lisa.zetterdahl/ men det verkar man inte hitta när man googlar.

jag kan också berätta att jag i måndags blev intervjuad till skånska dagbladet.

jag kan också berätta att för första gången den här vintern så har snön lagt sig i malmö, och inte bara smält när den nuddat marken. imorn ska jag ut i vad som kan tänkas vara ett snökaos. det får vi se. och så ska jag ta igen mig på den östgötska landsbygden. det innebär många böcker och många mörkerpromenader.

jag sa att jag skulle ha ett första utkast till jul. jag har ett första utkast. nu ska jag vila ögonen från romanen. fast kanske försöker jag skriva lite mer till farmorn imorn på tåget.