onsdag 2013-01-09 22:21:24

mitt förra dagboksinlägg var nummer 2000 upptäckte jag nu. känns det inte talande på något vis?

minns när jag firade nyåret 99-00. istället för att gå på den planerade festen var jag ensam hemma, med feber och fruktansvärt munsår som gjorde att jag knappt kunde öppna munnen. febern var pga munsåret, kroppens chock, efter lisas hångelsynd, förmodar jag. jag rökte sista ciggen i paketet och drack lite glögg, kollade på galenskaparna på teve tills det blev sändningsstörningar. jag blev arg, och grät nog också, när mamma ringde på tolvslaget för att önska mig gott nytt år, jag hade precis lyckats somna bort från feberfrossan till tonerna av broder daniel. nästa dag kom mamma och stina hem från sina festäventyr och jag hade inte tagit mig upp ur sängen än. mamma gjorde potatisgratäng till middag, och matade mig, med tesked.