ÄHH DET ÄR BARA NÅGRA FRÅGOR

Ögonfärg: Gröna. Är nog faktiskt lite stolt över en mer ovanlig ögonfärg? Inte för att det är min förtjänst på nåt vis.

Ville bli när jag blev stor: Jag ville bli ridlärare. Tyckte det var kul att hjälpa de yngre barnen i stallet, gillade att visa och förklara. Ledde gärna på nybörjarlektioner, även om det väl var nån sån deal att när man lett fyra lektioner fick man rida en timme. När jag blev äldre ville jag bli journalist pga gillade ju att skriva. Tror inte jag tänkte på möjligheten att bli författare, kanske inte förrän vi skulle ha möte med syon om vad vi skulle göra efter gymnasiet och hon sa till mig att du skriver ju, ska du inte gå folkhögskola? Sån tillfällighet. Jag hade aldrig hört talas om folkhögskola, hade jag haft en annan syo hade det kanske tagit en annan väg.

Kläder: Hemma: ullunderställ eller nattlinne, samt helly hansen. Borta: klänning och kofta.