EN DAG I MITT HUVUD EN KULTURKRÖNIKA

Anna Axfors skriver i En dag i öknen: ”Det är så svårt att ta hand om barn och samtidigt vara i sin egen värld. Dimman är en gåva, ett glas med vatten. Mitt problem är egentligen inte tidsbrist, och det är heller inte skrivandet som upptar så mycket tid egentligen, utan dagdrömmandet, som jag antar är en flykt från någonting eller bara ett sätt att leva på, eftersom jag alltid levt så, och jag vet inte vad jag en gång flydde från eller om det ens var något.”

Jag vet inte om jag nånsin tidigare känt igen mig så mycket i något? Jo, så klart jag har, men jag blev lite tagen av det, tycker ingen pratar om hur mkt tid man kan behöva i sitt eget huvud. Jag vet inte hur man lever på annat sätt, och det kan vara svårt att försöka inordna sig i samhällsmaskineriet liksom.

Också ur En dag i öknen: ”Att vänta på sin första förlossning var som att vänta på döden, fast tvärtom. Det är en stor händelse med oöverblickbara konsekvenser och man kan inte veta när den kommer ske. Man vet att ens liv kommer bli förändrat för alltid, men man vet inte vilken dag.” Jag blev lite ställd iom att jag i min diktsamling under arbete skrivit: ”det känns som att man alltid föds och dör / på natten / det slår mig, likheten / att vänta på att föda barn och att vänta vid en dödsbädd / man vet inte när det ska ske, bara att / det ska ske / därefter kommer världen vara ny / förfalltid förändrad / jag målar naglarna när jag väntar / rött, det slår mig / när jag målat klart / att det är blodets färg, livets eller dödens?”

Sedan har jag lyssnat på Rid mig som en dalahäst pga nyfiken på vad det var egentligen, men om man vill sjunga om sex måste jag säga att Tami T – I never loved this hard this fast before är mkt sexigare och mer explicit också? Your words touches deep and so does your cock, your cock and your words fills me with joy everything about you is perfect boy. Folk måste lära sig att skriva bättre text, är lärdomen.

Har för övrigt ändrat i mitt cv igen så nu är jag analytisk, noggrann och ambitiös.