EN MYCKET SPECIELL UPPLEVELSE

Bokmässan 2021 – en mycket speciell upplevelse. Och vad kul jag hade! Ett öde mässgolv, mörka tevestudios, intressanta samtal, fina möten. Min nervositet som övergick i någon slags stilla klarhet när jag klev fram framför tevekamerorna i Rum för poesi. Fick en att gråta, och fick skriva i två böcker efteråt, vilket kändes som ett gott betyg med en sådan liten studiopublik. Framförallt var det roligt och kändes bra. Fick äntligen träffa min förläggare. Fick hänga en hel dag med min internetkompis Sofia som jag bara träffat en gång tidigare 2009. Fick bo två nätter hos Liv och Andreas i deras fina hus och varma hem. Henrik som blev sjuk och fick ta hand om barnen ändå. Nu gråter min bebis amamamamam och vill till mig. Han tycker nog att jag varit för lite mamma och för mycket författare sista dagarna. Även om han ju var med i Göteborg, det var hela familjen, och när vi igår fastnade i en bilkö efter en trafikolycka precis utanför Malmö och blev stående i en timme med en gråtande bebis så sa Henrik: ”Vad gör man inte för poesin.”