ETT ODE TILL FLYGET

Henrik har varit i Montreal på konferens och det är så långt bort. Jag har tänkt på när han var i New Orleans på konferens. Vi hade försökt och försökt i månader, och då när han var borta fick jag mensvärk fast att jag inte skulle få mens riktigt än och jag fattade, väntade några dagar innan jag tog testet och det var positivt och jag grät och spillde kiss på golvet och ringde väl och väckte honom. Sedan hörde han av sig till mig med frågor om ifall han vågade stanna i usa, om han skulle boka om flygresan hem, covid gjorde att världen började stänga ner, han bokade om, han skulle med det sista flyget till storbrittanien, och han smsade på natten att de inte fick gå ombord för det var något problem med att lasta bagaget och alla passagerare var tvungna att godkänna att åka utan bagaget, och jag låg vaken mitt i natten och undrade vad som skulle hända om henrik inte kunde lämna usa, om han skulle få åka med något fraktfartyg från usa till europa då, och jag skulle vara själv med ett barn och ett växande foster.