IDAG SA ARVID SITT NAMN FÖR FÖRSTA GÅNGEN

Idag sa Arvid sitt namn för första gången. Adi. Han upprepade det flera gånger. Som från ingenstans. Häromdagen fick jag tillbaka en tenta. Var rädd att kanske vara underkänd. Den var svår. Men jag hade fått 13,5 av 14 poäng. Har sex tentor/papers på sex veckor. Har tagit mig igenom fyra av dem. Nästa vecka är deadline för de två sista. Jag känner mig lite förkyld. Är rädd att hjärnan ska sluta fungera. För jag vet inte hur jag ska hinna som det är. Arvid har även börjat med både tvåordsmeningar och treordsmeningar helt plötsligt. Mamma prickar där, säger han om mina födelsemärken. Tii dåå pappa, när vi vinkar hejdå i fönstret. Nu sover han med sin nalle Brum brum. Henrik är ute på galej. Jag ska äta glass och se på teve. Jag borde ju plugga egentligen men orkar inte.