MIN SYSTER OCH JAG

Igår köpte jag nya ridbraxor. Men den som blev gladast var Stina som impulsköpte ett par ridskor. I sann lillasysteranda frågade hon mig om jag kunde låna henne lite pengar. Efteråt gick hon runt och mös och sa: ”Tänk, jag har önskat mig jodphurs sen jag var liten och läste Wendy, och nu har jag det!” Vilken gullunge! Fast hon är 32. Vi har lekt så mycket nu när Henrik är på Kalymnos och klättrar i tre veckor och jag därför är extra sällskapssjuk. Jag har sovit över hos henne, vi gjorde pizza och kladdkaka och kollade på hästserie till efter kl två på natten. Vi har varit på bio. Vi har varit ute och druckit drinkar. Vi har varit i stallet tillsammans, ridit lektion i grupperna efter varandra för en gångs skull, och tänka sig att vi fick rida samma häst! Nästan som magi. Och. Om två veckor åker vi tillbaka till Rumänien, tillbaka till Equus Silvania och en vecka på hästryggen! Min syster och jag.