tisdag 2013-12-03 12:14:54

jag börjar så smått återhämta mig efter helgen. att man behöver återhämta sig efter en ledig helg är ibland ett gott tecken. vi hade andreas på besök. äntligen var thailand -11-gänget samlat! helgen har innefattat filmtittande och god mat, samtal om politik och kärlek, att se ut en soffa på ikea som jag faktiskt redan hade sett ut men andreas fick nu hjälpa mig att övertyga henrik om att den var den rätta, att inköpa en fantastiskt fin och mysig vinterjacka till mig nämligen en fjällräven greenland winter parka som jag redan är nervös över att jag i vår ska tvätta och vaxa för att den ska hålla bra, att leta skivor till andreas på en skivmässa och i second hand-butiker, och slutligen att dricka en massa öl och sjunga ännu mera singstar och tumla iväg på fest. efter sådana här helger önskar jag att jag inte jobbade varannan helg.