VAD SKA JAG ÄTA PART 2

Jag går tillbaka till det jag skrev här den 30 september 2022. Jag är på en helt annan plats nu. I många bemärkelser. Det går att komma till platser på andra sidan en kris. Även om jag fortfarande undrar vad jag ska äta. Och alltid kommer att undra hur det vore att flytta till östergötland.

VAD SKA JAG ÄTA 30 september 2022

Om jag någon gång går tillbaka här i dagboken och läser om den här tiden. Ska jag reagera på att jag knappt skriver något om mig själv? Ska jag minnas alla hus vi kollade på, hur vi föreställde oss livet i dem, hur vi inte köpte dem, hur jag kämpade klart uppsatsen tills hjärnan var tom medan jag egentligen bara tänkte på romanen och hur det skulle gå för den och på vad som skulle hända sen och jrkelelf vjfurujfkf fnf fopeoejdnfkfo fjfjd dfkfpepeifdjf

”Vad ska jag känna

vad ska jag tro?

Hur vill jag leva

hur vill jag bo?

Vem vill jag älska

vem vill jag va’?

Vad ska jag äta

imorrn och idag?”

Mvh systrarna Adbåge