JAG ÄR ALLTID SEN

En lista som cirkulerade på insta runt jul:

Ålder: 40

Längd: 178

Sko: 42

Tecken: Fisk

Barn: 2

Tatuering: Två små jag gjorde på mig själv som tonåring. Ett hjärta på ena handen och en stjärna på den andra.

Fobi: Har nog ingen fobi, men trivs nära marken, vilket väl rimmar dåligt med klättring men så har jag också många gånger gråtit på en klippa. Iaf, när jag flyttade hemifrån bodde jag på fjärde våningen i ett hyreshus och jag drömde flera gånger att hela huset svajade och skulle falla ihop. I Malmö bodde jag också massa år på fjärde våningen och det var en lättnad när vi flyttade därifrån. Vill alltid bo på marken.

Favoritmat: Sån med bröd till.

Favoritfärg: Blå

Favoritdryck: Te, till allt alltid

Djur: Två barn (den äldsta heter Folke i mellannamn, den yngsta heter Truls i mellannamn, efter min barndoms katt Folke Truls som även gav namn åt vår nästa katt Trulsan)

Status: På svenska eller engelska? Vad betyder det egentligen? Men jag är gift. Ibland giftig i det tysta.

Musik: Alice Boman osv